Disseny Espai Comercial

Interiorisme Comercial

En un projecte d'interiorisme comercial entren en joc tres disciplines: Arquitectura, Interiorisme i Branding . A través de la unió de totes elles s'aconsegueix crear espais amb l'essència i les necessitats de l'negoci, el seu mercat i el seu target.

El primer pas per a la creació del teu negoci, serà el nostre estudi previ per definir quines seran teus objectius. Definirem teu públic objectiu amb la teva ajuda, dissenyarem una estratègia de branding i publicitat tenint en compte quina és la teva públic objectiu i quina no.

Disseny Espai Comercial

Estudio y diseño de marca

Per posicionar amb èxit la teva marca, serà important crear una sòlida i atractiva identitat corporativa. Per fer-ho, definirem junts la teva marca: Qui serà el públic objectiu de la teva marca? Qui és la teva competència? ¿Que em diferència? Quina serà la personalitat de la teva marca? Quin nom i logotip encaixa? I la comunicació amb el client?


Disseny Espai Comercial

Storytelling

Les marques, per si soles, no venen, sinó que es recolzen en històries i intencions que busquen atrapar i fidelitzar els clients perquè comprin per sempre. Si tens una marca o un comerç, el storytelling és tan important com els teus productes, és el que expliquis d'ells i de tu mateix. Per a això és important no només comptar amb un producte o servei que ofereixi un valor diferencial, a més hem de acompanyar-lo d'una experiència de client satisfactòria.

La marca és l'element més important per a vendre els teus productes o serveis i per aquest motiu volem ajudar-te a tenir èxit.

.

Disseny Espai Comercial

Diseño espacio Marca

Cada espai comercial és una oportunitat d'or perquè els teus clients se submergeixin físicament en l'univers de la teva marca. No pots desaprofitar, ¡sedúcelos en el punt de venda!

Una bona estratègia de branding s'ha d'estendre també en el disseny d'espais comercials, el retail branding. Creem entorns que reflecteixen la personalitat de la teva marca en tota la seva intensitat. Allà, els teus clients viuran experiències memorables. El retail branding ha d'implantar en els teus punts de venda, botigues, estands, locals comercials o espais efímers perquè la teva marca deixi empremta.

Desenvolupem per la teva marca un concepte creatiu d'interiorisme únic i inconfusible. Ens encarreguem de tot el projecte de retail branding, des del disseny fins a la producció de les peces. I, per descomptat, adaptem l'estratègia de retail branding a les característiques de cada local, esprement a l'màxim les seves possibilitats.


Voleu crear un nou negoci o reformar l'actual?

Expliqui'ns la seva marca, el seu producte i l'ajudarem a vendre amb èxit.